Ervaringen


Tijdens de zwangerschap zijn we naar de info avond geweest, dat was ontzettend interessant. Toen ons zoontje geboren werd heeft Bianca ons veel geleerd en uitgelegd. Er waren geen problemen met voeden maar wij vonden het erg fijn dat Bianca ons op weg hielp met informatie en tips. Een warm en prettig contact ook nu maanden later is Bianca er voor vragen en of hulp rondom de borstvoeding. We zijn gewoon ontzettend blij met jou!

Valesta


Wij hebben jouw huisconsult als erg prettig ervaren. Je neemt uitgebreid de tijd om ons verhaal in kaart te brengen, uitgebreid mondonderzoek te doen, een voeding te observeren en mee te kijken bij het kolven. We hadden meteen in de gaten dat je veel kennis hebt. Ook weet je dit op een duidelijke en volledige manier over te brengen. Je komt met adviezen en meerdere opties waarbij je ons als ouders de beslissing liet nemen. Ook is er na het consult altijd tijd en mogelijkheid voor overleg of een klankbord. Alles bij elkaar: een zeer prettige ervaring. Ik kan je aan iedereen aanraden.

Deborah


Ik ben naar de borstvoedings-informatieavond van Bianca geweest. Ik wilde mijzelf informeren over borstvoeding. Ik wist niet zo zeker of ik wel borstvoeding wilde geven. Ik raakte enthousiast na de passievolle manier van kennis overdragen van Bianca. Mijn zoontje is nu 8 weken en de borstvoeding loopt goed. Bianca is 2x bij ons op huisconsult geweest en heeft ons goed geholpen. Ze had het probleem(spruw) zo snel in de gaten (terwijl de huisarts dit gemist had) en kwam met de juiste behandeling(gentiaan violet) waarbij we na 2 weken modderen zo van de spruw af. Bianca is gemakkelijk in de omgang waardoor er snel een fijn contact is waarbij ik mij vrij voelde om me kwetsbaar op te stellen. Hier speelde zij perfect op in. Ik kan haar aan iedereen aanraden. Ze heeft mij de juiste steun gegeven en door haar enthousiasme genieten wij nu volop van het voeden aan de borst.

Pauline


Als je net moeder bent geworden staat het geluk bovenaan. Je leeft 9 maanden toe naar zo’n lief klein frummeltje. Ik was zelfverzekerd om borstvoeding te geven en wilde het graag laten slagen. Tijdens mijn zwangerschap ben je al bij ons langs geweest en had ik direct een erg vertrouwd gevoel bij je. De start van ons borstvoedingsverhaal was soms wat heftig. Borstvoeden was pijnlijk en mijn dochter wilde vaak drinken. Dit blijkt er allemaal even bij te horen. Maar wat voelde ik mij onzeker. Ik heb toen om je hulp gevraagd en je kwam direct. Naast de tips die je voor ons had gaf je ons vooral het gevoel dat we het goed deden. Door mijn onzekerheid vond ik het soms lastig om mijn vragen te stellen maar daar prikte jij snel doorheen.

Kim


Jouw hulp en begeleiding stopt niet na een huisbezoek. Ook mogen we je tussendoor een berichtje sturen of je even bellen met een vraag. Ook 4 maanden na het huisbezoek kunnen we met vragen en onzekerheden bij je terecht. Niks is te gek of stom. En altijd geef je ons het vertrouwen dat we het goed doen en dat het moedergevoel leidend is.

Noor


“Als je op bezoek bent, ben je ook echt bij ons. Onverdeelde aandacht, volledig begrip. Oprecht blij dat je op dat moment er was”.

Marcel


“Wat ik heel fijn vindt is dat ik, als jonge moeder, vol met emoties en vragen zit en dat jij een hele goede weg vindt tussen het geven van informatie en het luisteren naar de emotie”.

Mariëlle


Veel kennis, kunde, enthousiast en vooral warm.

Eva


Toen ons zoontje twee weken oud was hebben we na een paar wanhopige avonden contact opgenomen met Bianca. Ons zoontje raakte in paniek aan de borst en was moeilijk te troosten. De volgende dag stond ze op de stoep en dat was een verademing! We zijn zo fijn begeleid. Ze neemt de tijd, is zorgvuldig en ook als persoon super prettig. Sinds het consult is het zoveel beter gegaan met ons zoontje en hebben wij als jonge ouders een stuk meer zelfvertrouwen gekregen in wat we doen.

Carlijne