Lactatiekundige zorg

Lactatiekundigepraktijk Bianca Izeboud Lactatiekundigepraktijk Bianca Izeboud

Lactatiekundige zorg

- file://GlKxazaxznA0hpGl

Het huisconsult

Als je borstvoeding geeft kan het zijn dat het nog niet helemaal vlekkeloos loopt. Het aanhappen gaat nog lastig, of is er gedurende de voeding onrust. Je vraagt je af of het voeden goed verloopt. Krijgt mijn baby voldoende voeding binnen? Waarom het aanhappen nog pijnlijk is. Zijn er meer comfortabele houdingen waarin ik mijn kindje kan voeden?

Lees meer...
- file://74QMSs68d6JOwb8Y

Masterclass Borstvoeding/ Informatieavond

Voor aanstaande ouders. Maandelijks online via Zoom. Met deze masterclass krijg je de juiste tools om de borstvoeding te laten slagen. Ik ga samen met jullie kijken naar de basis van borstvoeding; waarom geef je borstvoeding, hoe werken de borsten en hoe werkt een baby?

Lees meer...
- file://nvmnyV6DAuyChmYj

Mama café Middelburg

Ieder dinsdag organiseert Kindercafé Het lokaaltje geheel gratis een mamacafé. Op de oneven weken van de maand ben ik of lactatiekundige Loes Huissen hierbij aanwezig. Je kunt al je (borst)voedings-vragen stellen, ook kunnen we kort even meekijken met een voeding.

Lees meer...
- file://yB07b9wOX1xVP8nM

Tongriem- en lipbandproblematiek

Als een tong onvoldoende bewegingsvrijheid heeft is het drinken aan borst of fles lastig. Het is voor de baby hard werken om een continue melkstroom te genereren. Ook zien we vaak dat het drinkgedrag klemmend is. De kaak en de lippen gaan de verminderde mobiliteit van de tong compenseren. Moeders kunnen ernstige pijnklachten ervaren bij het drinken aan de borst.

Lees meer...
- file://lp3aChxygRax0wVW

Flesweigeraar

Je baby drinkt goed aan de borst en na die eerste weken wil je misschien wel eens even op pad zonder je baby of je gaat alweer vlot aan het werk. Dan is het fijn dat je kindje soepel de fles drinkt. Zodat je hem/haar met een goed gevoel bij je partner of de opvang kan achterlaten.

Lees meer...